Празнични мигове в Париж 4 дни, самолет

Празнични мигове в Париж 4 дни, самолет
Модел: 4FreeParis
text_reward 0
На склад В наличност
Цена: 349.00€

Празнични мигове в Париж

самолет, свободна програма

Вие имате постоянен контакт с представителството на фирмата ни в Париж

Дати: всяка събота и вторник, 2011 г.        

Цена: 349 евро/684лв          4 дни /3 нощи

Цена: 499 евро/978лв          8 дни /7 нощи

Програма:

1 ден: Полет София-Париж (Бове) в 06.00 ч. Трансфер от летището Бове до хотела (100км). Желаещите могат да поръчат допълнително разходка с корабче по Сена (12€). Нощувка.

2 -3 ден: Свободна програма за посещения и атракции. Можете да посетите Латинския квартал с живописните улички, многонационални ресторанти и митични кафенета, посещения на Нотр Дам, Площад Сент Мишел, Люксембургската градина, Сената, Сорбоната, Гранд Опера, площад Вандом, площад “Конкорд”, булевард Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, музеят Орсей, Лувъра, катедралата Нотр Дам, Сент Жерман дьо Пре, Айфеловата кула, Сакре Кьор, и Монмартър, Мулен Руж, Бастилията и градината де Воск, статуята на Жан Д’арк, Градината (парк) Тюйлери...

Препоръчваме ви предварително да закупите двудневен «Универсален билет за музеите в Париж и региона» 35€. Билетът дава привелигирован достъп до над 60 държавни музея (Лувър (9,5€), Орсей (8€), двореца Версай (15€), Триумфалната арка (9€), Консиерж, Кулите на Нотр Дам (8€), Пикасо, Родин (6€), Пантеона (8€), Замъка Винсен... Пълна листа е публикувана на сайта ни. (Айфеловата кула не е включена). Не чакате на опашки и намалявате разходите. Всеки билет е придружен от листовка с допълнителна информация.

За желаещите обяд в реномиран ресторант на площад Вандом или друг такъв ресторант избран от “Ръководството на най-добрите ресторанти на Париж” могат да резервират и доплатят  предварително. Менюто е: Обяд - предястие, основно ястие, десерт, кафе и напитка (49€) . Празнична вечеря се поръчва допълнително.

Посещение на двореца Версай (желаещите доплащат 48€ за възрастен; 36€ за деца и младежи под 26 г.- цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в двора на Версай, такса за вход в двореца и градините). Екскурзията се заявява и заплаща предварително. (минимум 5 души)

Един ден (7ч30-22ч) посещение на Дисниланд (желаещите доплащат 78€ за възрастен; 62€ за деца от 3 до 11г.- цената включва транспорт, билет за вход 1 ден за всички основни атракции). Екскурзията се заявява и заплаща предварително. Билета не може да се сменя и не се възстановява.

4 ден: Трансфер от хотела до аерогарата Бове (100км). Международен полет в 8.00 ч Париж (Бове)-София. Пристигане в София в 12 ч. 10 мин

Цената включва:

 • 3 нощувки в Апарт Хотел ( за 4 или повече души)
 • Международен полет
 • Базисна застраховка пътуване за 10 000 евро
 • Туристическа такса

Цената не включва:

 • Доплащане за настаняване в друг Клас хотел  
 • Доплащане за Апарт Хотел за 2 и 3 души
 • Лични разходи
 • Входни такси на посещаваните обекти
 • местен транспорт
 • ресторанти
 • Доплащане за пикови периоди
 • Екскурзии
 • Трансфера хотел-аерогара Бове (2х15€)

Допълнителна информация:

Настаняването по програмата е в Апарт хотели на ключови места в Париж.

Удобства: Апарт хотелите са много удобен и икономичен избор за настаняване, подходящи за семейства или група приятели. Те са едностайни, двустайни или тристайни апартаменти със съвременно оборудвани дневна, спалня, кухня, баня, тоалетна, телевизор. Имат двойни и единични легла. Ако не сте се организирали в група и желаете да бъдете настанен с друг човек това е възможно само при взаимно съгласие. Повечето от апарт хотелите са за 2, 4, 6, 8 души. С броя на хората намалява цената. В Париж и околностите предлагаме над 14 резиденции с множество апарт хотели, които е препоръчително да се резервират поне 1 месец напред.

Ранната резервация е необходимост за посещението на някои атрактивни места и мероприятия (кабарета, концерти и др.), но също може да осигури и по-атрактивна цена. Фирмата ни е в състояние да съдействува ефективно за осъществяване на вашият проект.

Базисната застраховка пътуване която е включена има застрахователно покритие от 10 000 евро. Желаещите по голямо покритие могат да доплатят за това при нас преди отпътуването. Медицинската застраховка е сключена в “ОЗК" АД. Съгласно общите условия по застраховка „Помощ при пътуване”, задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.

Добавете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: