4-дена екскурзия в Дисниланд (икономична)

4-дена екскурзия в Дисниланд (икономична)
Модел: ParisDL4E
text_reward 0
На склад В наличност
Цена: 449.00€

Възможности:


* Number of persons:

4-дневна самолетна екскурзия в Дисниланд

Икономична

Дати: всяка събота, 2011 г.                                Цена: 449 евро/880лв                  

4 дни /3 нощи

Програма:

1 ден: Полет София-Париж (Бове) в 06.00 ч. Трансфер от летището Бове до хотела в Дисниланд (120км). След обяд : свободна програма за посещение на Вал Д’Европа и атракциите или Париж. Нощувка.

2 -3 ден: Свободна програма за посещение на атракциите в Дисниланд с включен траспорт (10 мин) от хотела до Дисниланд атракциите за целият престой.

Можете да поръчате предварително билети за 1 или 2 дена за Дисниланд атракциите. За един ден цената е 57 евро за възрастни и 51 евро за деца (3-11г., под 3 години безплатен достъп). Носете доказателство за дата на раждане на детето. За деца от 3 до 12г често има намаления или безплатен вход. Информирайте се при нас и запазете навреме билет, тъй като често броят (или времето) на промоциалните билети е ограничен.

4 ден: Трансфер от хотела до аерогарата Бове (100км). Международен полет в 8.00 ч Париж (Бове)-София. Пристигане в София в 12 ч. 10 мин

Цената включва:

 • 3 нощувки в съвременен асоцииран към парка Дисниланд Апарт Хотел за 4 или повече души
 • Международен полет
 • Базисна застраховка пътуване за 10 000 евро
 • Туристическа такса
 • 2 Трансфера хотел-аерогара Бове (2х100км) (с микробус)

Цената не включва:

 • Доплащане за настаняване в друг Клас хотел (на човек):  

Тип настаняване

Доплащане

Асоцииран към парка Дисниланд Апарт Хотел (2 или 3 души)

60€/117,60лв

Хотели към парка Дисниланд  (според желанието, свържете се с нас)

от 90€/176,40лв

 • Доплащане за единична стая (в зависимост от Класа хотел)
 • Доплащане за отделни легла (twin)
 • Лични разходи
 • Входни такси на посещаваните обекти
 • местен транспорт
 • ресторанти
 • Доплащане за пикови периоди
 • Екскурзии

 

Допълнителна информация:

Настаняването по програмата е в съвременени асоциирани към парка Дисниланд Апарт Хотели или Хотели, както и в принадлежащи на Дисниланд Хотели.

Настаняване в апарт хотели (АХ)

Удобства: Апарт хотелите са много удобен и икономичен избор за настаняване, подходящи за семейства или група приятели. Те са едностайни, двустайни или тристайни апартаменти със съвременно оборудвани дневна, спалня, кухня, баня, тоалетна, телевизор. Имат двойни и единични легла. Ако не сте се организирали в група и желаете да бъдете настанен с друг човек това е възможно само при взаимно съгласие. Повечето от апарт хотелите са за 2, 4, 6, 8 души. С броя на хората намалява цената. В Париж и околностите предлагаме над 14 резиденции с множество апарт хотели, които е препоръчително да се резервират поне 1 месец напред. По настоящата програма Апарт хотелитът е асоцииран към парка Дисниланд, на 10 мин. от атракциите с осигурен транспорт, открит басейн (за подходящо време), детски кът и редица допълнителни сервизи.

Апарт хотелите са : 1. в центъра на града, 2. в центъра на града със специално местоположение и 3. в периферията на града (на 15-30мин от центъра).

Ранната резервация е необходимост за посещението на някои атрактивни места и мероприятия (кабарета, концерти и др.), но също може да осигури и по-атрактивна цена. Фирмата ни е в състояние да съдействува ефективно за осъществяване на вашият проект.

Базисната застраховка пътуване която е включена има застрахователно покритие от 10 000 евро. Желаещите по голямо покритие могат да доплатят за това при нас преди отпътуването. Медицинската застраховка е сключена в “ОЗК" АД. Съгласно общите условия по застраховка „Помощ при пътуване”, задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.

Добавете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката: